Reflectie2,www.ilsejobses.nl
Ilse JöbsesWebdesign


Werkwijze


Nieuwe website
Als u geïnteresseerd bent om een nieuwe website te laten ontwerpen, kunt u contact met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we wat uw wensen en ideeën zijn en wat ik u kan bieden.

Naast de functionele inhoud komt het beeld en de sfeer van de website uitgebreid ter sprake, omdat deze belangrijk zijn voor hetgeen u wilt overbrengen in de website.

Wanneer er overeenstemming is, stuur ik u een offerte toe met een beschrijving van de website, mogelijke onderdelen, stappenplan, en de kosten die eraan verbonden zijn.

Uitvoering
stap 1 Aan de hand van uw wensen maak ik een aantal lay-outs van de nieuwe website.
stap 2Nadat u uw keuze gemaakt hebt, met eventuele aanpassingen, bouw ik de website verder af met tekst, afbeeldingen en andere inhoud.
stap 3Tot slot wordt de hele website nogmaals aan u voorgelegd, aangepast en op internet gezet.


Onderhoud website
U kunt uw nieuwe of al bestaande website door mij laten beheren en aanpassen. De gewenste wijzigingen kunt u eenvoudig per e-mail aan mij toesturen, waarna ik zorg voor de verwerking in uw website. Een overzicht van mogelijke werkzaamheden staat vermeld onder Tarieven.

Webadvies
Na telefonisch overleg over de aard van het advies kunnen we een afspraak maken, indien gewenst bij u thuis. Hieraan voorafgaand stuur ik u een offerte met geschatte tijdsbesteding en tarieven toe.